njoftime Thirrje

Ministria Austriake e Arsimit ka publikuar thirrje për aplikim për bursa OeAD për vitin 2023/24

Ministria Austriake e Arsimit ka publikuar thirrje për aplikim për bursa
OeAD për vitin 2023/24.

Programe të tilla si Ernst Mach – në mbarë botën, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantët nga e gjithë bota.

Detaje të mëtejshme dhe afatet aktuale të dorëzimit mund të gjenden ne kete faqe:

https://oead.at/en/news/article/2022/11/oead-incoming-scholarship-programmes-and-further-grants-for-2023-2024

Faqja e internetit www.studyinaustria.at ofron informacion mbi pyetjet e
përgjithshme rreth studimit në Austri dhe www.euraxess.at  për një
qëndrim kërkimor në Austri.