njoftime

Thirrje për punësim të studentëve të UV-së në ALBCONTROL SHA

ALBCONTROL SHA ka hapur procesin e punësimit të 18  Kontrollorëve për Kullën e Kontrollit të Trafikut Ajror në Aeroportin Ndërkombëtar të Vlorës (VIA) dhe 12 Kontrollorë për Qendrën e Kontrollit të Trafikut Ajror në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA).

Përzjedhja e kandidatëve do të kryhet me testin FEAST të administruar nga EUROCONTROL.

Bashkëlidhur kësaj thirrjeje do të gjeni Formularin e Aplikimit, i cili duhet të dërgohet në  ALBCONTROL SHA deri më datë 31. 01. 2023 në adresat e mëposhtme:

-Drejtoria e Burimeve Njerëzore, Albcontrol, Rinas

-rekrutime@albcontrol.al

formular