NJOFTIM

Senati Akademik i UV, me Vendimin Nr. 61 , datë 11. 02. 2020, i ka akorduar Prof. Dr. Shezai Rrokaj titullin “DOCTOR HONORIS CAUSA”. Në mbështetje dhe në zbatim të Vendimit të Rektoratit, Nr. 22, datë 25. 10. 2022, Ceremonia e nderimit të Prof. Dr. Shezai Rrokaj, me diplomën e nderit do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 02. 11. 2022, ora 11: 00, në mjediset e sallës “RiRead More…

“Bursa nga Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit për vitin 2023/24”

“Bursa nga Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit për vitin 2023/24” Ambasada Austriake në Tiranë ka nderin të njoftojë se Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit  do të vërë sërish në dispozicion bursa për studentët, të diplomuarit dhe shkencëtarët për vitin akademik 2023/24. Bursat shpallen duke përdorur databazën austriakRead More…