Bursa në kuadër të Programit “Summer Schools of Slavonic Studiesin 2022”.

Bursat që ofrohen nga pala Çeke në kuadër të Programit “Summer Schools of Slavonic Studiesin 2022”. Informacioni mbi afatet, kriteret si dhe detajet e aplikimi i gjeni në linkun më poshtë në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, (https://arsimi.gov.al/bursa-dhe-programe-studimi/). Linku: https://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2022/02/837-not%C3%AB-verbale-e-AmbasRead More…

Hapet thirrja e pestë për aplikim për Bursat e Teknologjisë në Universitetin e Klagenfurt.

Në emër të OeAD, Agjencisë për Arsimin dhe Ndërkombëtarizimin, Ambasada Austriake në Tiranë dëshiron t‘Ju informojë për thirrjen e pestë për aplikim për Bursat e Teknologjisë në Universitetin e Klagenfurt. Aplikimet për këtë program inovativ të bursave mund të dorëzohen deri më 13 mars 2022. Për këtë bursë njëvjeçare mund të aplikojnë persona të të gjitha komRead More…

Bursa studimi në universitetet më të mira të Kinës, për çdo student shqiptar.

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka firmosur me Qendrën e Institutit Konfuci, Kinë Centre for Language Education and Cooperation (CLEC) si dhe me Universitetin e Gjuhëve të Huaja Pekin (BFSU). Qëllimi i Institutit Konfuci-UT është promovimi i gjuhësRead More…