UV mirëpriti stafin akademik Erasmus+ nga Universiteti “Stefan cel Mare” i Suceavë-s në Rumani

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, pati kënaqësinë të mirëpresë më 26-30 Korrik 2021 Z. Mihai Tudor, staf administrativ në Universitetin e “Stefan cel Mare” të Suceavë-s në Rumani i cila realizoi mobilitetin e tij për trajnim në kuadër të programit Erasmus+ pranë Departamentit te Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Vlorës.   UV welcomed Erasmus+ academicRead More…

UV mirëpriti stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, pati kënaqësinë të mirëpresë më 20-24 Shtator 2021 Znj. Corina Mariana Cazan, staf administrativ në Universitetin e Transilvanisë të Brasovit në Rumani e cila realizoi mobilitetin e saj për trajnim në kuadër të programit Erasmus+ pranë Sektorit të Projekteve dhe Marrëdhënjeve me Jashtë në Universitetin e Vlorës. UV welcomed ERead More…