[:sq]Njoftim për Likujdimin e Tarifës së Shkollimit të Ciklit I-rë[:]

[:sq]Janë të lutur të gjithë studentët e Ciklit të I-rë, të cilët nuk kanë likujduar tarifën e shkollimit për vitin akademik 2020-2021, të fillojne procesin e likujdimit të tarifës së shkollimit. Në zbatim të vendimeve të organeve kolegjiale Senat Akademik dhe Bord Administrimi Afati perfundimtar i likujdimit të tarifës së shkollimit ishte data 2 Janar 2021. Duke ju falendRead More…

[:sq]Laborant pranë Qendrës Kërkimore Shkencore të Shëndetit Publik[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 03, datë 05.01.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR “Laborant” pranë Qendrës Kërkimore Shkencore të Shëndetit Publik Përshkrimi i vendit të punës Laborant bRead More…

[:sq]Njoftim për vazhdimin e mësimit on line[:]

[:sq][:sq]Nisur nga fakti se në dy javët e fundit po rritet numri i rasteve pozitive të Covid-19 tek moshat e reja 25- 34 vjeç, në deklaratën për mediat, Komiteti Teknik i ekspertëve për COVID-19, përmes njoftimit zyrtar, sapo bëri të ditur se, Universitetet do të vijojnë mësimin online edhe për 2 javë, deri në një komunikim tjetër.[:] But if the info is presented in a way thaRead More…