[:sq]Konkurim i hapur ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 77, datë 26.11.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT Përshkrimi i vendit të pRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim: ‘‘Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujit dhe Diplomacinë e Ujit ”në Hungari.[:]

[:sq]‘‘ Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujit dhe Diplomacinë e Ujit ”në Hungari. Ambasada e Hungarisë në Tiranë, dëshiron të ndaj me Universitetet dhe studentët në të gjithë Shqipërinë, këtë mundësi të shkëlqyeshme për të studiuar: ‘‘Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujërave dhe Diplomacinë e Ujit ” në universitetet e Read More…

[:sq]Fushata e parë e ndërgjegjësimit rajonal të BE-së për Ballkanin Perëndimor.[:en]The first EU regional awareness campaign for the Western Balkans. [:]

[:sq]Fushata e parë e ndërgjegjësimit rajonal të BE-së për Ballkanin Perëndimor.   Këtu disa udhëzime shtesë: Social Media Vademecum SoMe editorial calendar dhe nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth objektivave dhe materialit të fushatës, ju sugjerojmë të lexoni The WeBalkans Campaign Brief  ose të kontrolloni faqen @Webalkans campaign laRead More…

[:sq] Tkurrja e hapësirës qytetare në demokracinë e Shqipërisë: Studentët dhe Universiteti si një faktor në fuqizimin e hapësirës qytetare[:]

[:sq]Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim organizon një mini-seri takimesh rinore online, me temën: Miniseri takimesh rinore online Tkurrja e hapësirës qytetare në demokracinë e Shqipërisë: Studentët dhe Universiteti si një faktor në fuqizimin e hapësirës qytetare 2 – 4 dhjetor 2020, 15:00 – 16:00 Në distancë përmes platformës Zoom, Takimet zhvillohen në datat 2,Read More…