PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË

[:sq]PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË Të dashur studentë, duke ju uruar një fillim të mbarë të vitit akademik, ju njoftojmë se: Viti akademik për studentët e programeve të studimit Bachelor do të fillojë në datën 2 nëntor 2020 sipas orareve të publikuara nga njësitë përkatëse nRead More…

[:sq]Bëhu student Erasmus[:]

[:sq]A e dini se? 1 në 13 studentë të UV-së, sëpaku një herë brenda një cikli studimi, mund të jetë student Erasmus+  në një nga universitetet partnere.  Dëshiron dhe ti të përfitosh nga programi Erasmus+?! Për më tepër ndiqni videon. https://mega.nz/file/LUJH1QLT#tRcnzFjEaGhOnDyVpm7lTar93fz7A5WnqTDVM4AAeWI   [:]Read More…

[:sq]Bursa Erasmus+ për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA107 International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH). Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Aristoteli (AUTH) në Selanik, Greqi, hap thirrjen për mobilitete stafi në Read More…

[:sq]Njoftim punësim pranë QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT[:]

[:sq]  NJOFTIM  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 62, datë 27.10.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:  2 (DY) PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT  PërshkriRead More…

[:sq]Bursa për studentët Erasmus + në Universitetin e Atikës Perëndimore (West Attica University- UniWA) në Greqi.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Atikës Perëndimore (West Attica University- UniWA) në Greqi. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Atikës Perëndimore (West Attica University) në Greqi, hap thirrjen për mobilitete studentësh nRead More…

[:sq]Bursa për student Erasmus + në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH).   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Aristoteli (AUTH) në Selanik, Greqi, hap thirrjen e parë për mobilitete studentRead More…

[:sq]DIHA – Programi i bursave nga Biznesi Gjerman 2021![:]

[:sq]    DIHA – Programi i bursave nga Biznesi Gjerman 2021! Shoqata Gjermane e Industrise dhe Tregtise ne Shqiperi (DIHA) , organizon aktivitetin mbi programin e Praktikave te Biznesit German 2021. Prezantimi i Programin te Bursave nga Biznesi Gjerman 2021 eshte bere neper auditoret e universiteteve, por kete vit per shkak te pandemise prezantimi do te behet online nepermjetRead More…

[:sq]Njoftim pune FSHT[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 60, datë 20.10.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË DEPARTAMENTIT TË INXHINIERIVE DHE TEKNOLORead More…

[:sq]Tetori ROZË[:]

[:sq] #Tetori Rozë Muaji ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit. #MosNeglizho #Diagnostikimi i hershëm të shpëton #jetën! Muaji Tetor, muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit në mbarë botën ndihmon në rritjen dhe mbështetjen e ndërgjegjësimit, diagnostikimit të hershëm, trajtimit dhe kujdesit për sëmundjen. Në Shqipëri kanceri i gjirit ështRead More…

[:sq]Ndërtim Kapacitetesh nëpërmjet projekteve në UV (CBHE info session)[:]

[:sq] Universiteti i Vlorës do të organizojë në datën 15.10.2020 takimin online me temë “Ndërtim kapacitetesh në UV përmes projekteve Erasmus +, Arritjet dhe Sfidat”. Përveç prezantimit të objektivave dhe arritjeve të projekteve, ky takim do t’u japë mundësi pjesëmarrësve të kenë një pamje të qartë në lidhje me sfidat me të cilat përballen IAL-të gjatë jetës së proRead More…