njoftime Thirrje

[:sq]DIHA – Programi i bursave nga Biznesi Gjerman 2021![:]

[:sq] 

 

DIHA – Programi i bursave nga Biznesi Gjerman 2021!

Shoqata Gjermane e Industrise dhe Tregtise ne Shqiperi (DIHA) , organizon aktivitetin mbi programin e Praktikave te Biznesit German 2021.

Prezantimi i Programin te Bursave nga Biznesi Gjerman 2021 eshte bere neper auditoret e universiteteve, por kete vit per shkak te pandemise prezantimi do te behet online nepermjet platformes Zoom. Lutem gjeni me poshte te dhenat per tu loguar dhe per te ndjekur prezantimin e Programit me date 26 tetor dhe me date 3 nentor 2020.

Ftohen të gjithë studentët   Bachelor viti i trete dhe Master,te aplikojne per praktike 3-6 mujore ne gjermani. Studentët do të kenë mundësi  te njihen me nga afer me programin, hapat per te aplikuar dhe cfare perfitojne nga praktika.

Me shume informacion rreth programit dhe datat e aplikimit mund ti gjeni më poshtë.

26 Tetor 2020, ora 14:00

https://zoom.us/j/96827933693?pëd=NUxsdË1mSXFEVzFRN3F5R2J5ZzJ3UT09

Meeting ID: 968 2793 3693

Passcode: 341092

 

3 Nentor 2020, ora 18:00

https://zoom.us/j/97586143837?pëd=b2VBTEhmTHcyQlpRcjFkemZBell4QT09

Meeting ID: 975 8614 3837

Passcode: 746470

Gjithashtu, për çdo paqartësi mund të komunikoni dhe me Sektorin e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë në adresën elektronike: international@univlora.edu.al

Flyer-All-EN (1)-compressed

ALB_2021_Internship-Programme-of-German-Business

 

 [:]