njoftim punesim

[:sq]Njoftim pune FSHT[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 60, datë 20.10.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:

1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË DEPARTAMENTIT TË INXHINIERIVE DHE TEKNOLOGJISË DETARE NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TEKNIKE DHE NATYRORE

Përshkrimi i vendit të punës

  • Pedagog me angazhim me kohë të plotë
  • Mësimdhënie në grup lëndët e Inxhinierisë Elektrike
  • Mbështetje për nevojat e Departamentit dhe Fakultetit.

Njoftimi i plote[:]