[:sq]Njoftim punesimi FSHP [:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 58, datë 12.10.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021 PRANË DEPARTAMENTIT TË INFERMIERISË NË FAKULTETIN E SHËNDETIT PërshkrimRead More…

[:sq]PREZANTIMI I BURSAVE CHEVENING[:]

[:sq]CHEVENING ON THE ROAD VLORE Chevening është një program prestigjjoz i qeverisë britanike i cili mbështet me bursë të plotë studimet një vjeçare master në çdo universitet të Britanisë së Madhe. Më shumë se 35 vjet eksperiencë dhe 50,000 alumni në të gjithë botën e bejnë Chevening të vetmin në llojin e tij. Chevening synon të mbështesë të gjithë ata të rinj dhe Read More…

[:sq]ENSP Next: KONKURS PËR TË RINJTË – DREJT NJË BREZI JODUHANPIRËS.[:]

[:sq]  CFARË: ENSP Next – “Fighting Tobacco use in Europe” fton të rinjtë, studentë dhe grupe rinore advokuese (mosha 18-30 vjeç) të bëhen pjesë e konkursit “Drejt një brezi joduhanpirës”. PSE: Të frymëzojë të rinjtë të veprojnë, të ngrenë zërin e tyre drejt një të ardhme pa duhan për brezat që do të vijnë. SI: Përdorni imagjinatën dhe kreativitetiRead More…

[:sq]Njoftim[:]

[:sq] Janë të lutur të gjithë studentët e Ciklit të II-të të studimeve, Master Profesional, të cilët nuk kanë likujduar tarifën e shkollimit për vitin akademik 2019-2020, të likujdojnë tarifën në mënyrë të menjëhershme pasi kan kaluar të gjitha afatet ligjore në zbatim të vendimeve të organeve kolegjiale.[:]Read More…