[:sq]VENDIM Nr.11, datë 20.04.2020[:]

[:sq]VENDIM Nr.11, datë 20.04.2020 PËR SHTYRJEN E PROCESIT TË REGJISTRIMIT TË KANDIDATËVE PËR REKTOR DHE ANËTAR TË SENATIT AKADEMIK NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË   Vendimi i plote[:]Read More…