[:sq]Prezantim i risive të Projektit “Smile Albania” nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit;[:en]Presentation of the innovations of the “Smile Albania” project by the Minister of Tourism and Environment;[:]

[:sq]Sot më datë 05.06.2019, në ambientet e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski”, të Universtitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Z. Blendi Klosi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit me mbështetjen e Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Flamur Mamaj, Prefekt i Qarkut Vlorë, u zhvillua prezantimi i risive të projektit “Smile Albania” dhe impaktit Read More…

[:sq]NJoftim për studentët e UV-së ne Komisionet Qendrore Studentore (KQV)[:]

[:sq] Për vetëkandidim të studentve të UV-së ne Komisionet Qendrore Studentore (KQV) Në kuadër të zgjedhjes së Këshillave Studentor në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Komisioni Zgjedhor Studentor (KZS) njofton : Shpalljen e periudhës së vetëkandidimit të studentve për të qën antarë të KQV-ve në nivel Fakulteti . Dokumentat për vetëkandidim janë : 1-KRead More…

[:sq]Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor[:]

[:sq]Në zbatim të Nenit 14,  Kreut 4 të rregullores “Për zgjedhjen e këshillave studentor në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë”, KIZS shpall periudhën për rregjistrimin e kandidatëve të interesuar për të qenë pjesë e Këshillave Studentor.   Dokumentacioni për kandidim nga kandidatët dorëzohet në KIZS dhe përmban: Kërkesën për kandidim dhe pozicionRead More…