[:sq]Thirrje për aplikim nga Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë[:]

[:sq]Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat: Civil Society Scholar Aëards (CSSA), për vitin Akademik 2019 -2020. Civil Society Scholar Aëards (CSSA) mbështet projekte akademike ndërkombëtare për të mundësuar studentët e doktoraturës dhe stafet akademike, të aksesojnë burime të rëndësishme për punën e tyRead More…

[:sq]Thirrje ASECU 2019[:]

[:sq]Rrjeti ASECU shpall Konferencën e 8-të Ndërkombëtare dhe Shkollën Verore të Rinisë ASECU 2019. Shkolla verore do të zhvillohet në  Ravda Bullgari në 15-20 Shtator 2019 me tematikë: Qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm 2030: sfidat për vendet e Evropës Jugore dhe Lindore në rajonin e Detit të Zi Më shumë informacion mbi këtë thirrje e gjeni në linkun: http:Read More…

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Portos[:]

[:sq]Universiteti i Portos në Portugali njofton se është hapur thirrja për aplikim për studentët e interesuar për të kryer një periudhë mobiliteti në Universitetin e Portos. I gjithë informacioni rreth procedurave të aplikimit për vitin e ardhshëm akademik  2019/2020, të cilët studentët duhet të lexojnë dhe të ndjekin me kujdes është i vlefshëm në linkun më poshtë: Read More…