njoftime

[:sq]Thirrje ASECU 2019[:]

[:sq]Rrjeti ASECU shpall Konferencën e 8-të Ndërkombëtare dhe Shkollën Verore të Rinisë ASECU 2019.

Shkolla verore do të zhvillohet në  Ravda Bullgari në 15-20 Shtator 2019 me tematikë:

Qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm 2030: sfidat për vendet e Evropës Jugore dhe Lindore në rajonin e Detit të Zi

Më shumë informacion mbi këtë thirrje e gjeni në linkun:

http://www.asecu.gr/files/asecu-youth/8th-conf-asecu-youth-call-for-papers.pdf

Formularët e aplikimit për studentët, staf akademik si dhe persona shoqërues I gjeni në linkun: http://www.asecu.gr/index_gr.html

Aplikimet dhe abstraktet kanë si afat përfundimtar 31 Maj 2019.[:]