njoftime

[:sq]Thirrje për aplikim nga Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë[:]

[:sq]Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat: Civil Society Scholar Aëards (CSSA), për vitin Akademik 2019 -2020.

Civil Society Scholar Aëards (CSSA) mbështet projekte akademike ndërkombëtare për të mundësuar studentët e doktoraturës dhe stafet akademike, të aksesojnë burime të rëndësishme për punën e tyre kërkimore, zhvillimin e tyre profesional si studiues, si intelektualë apo në mësimdhënie.

Kush mund të aplikojë:

Studentë të Doktoraturës që studiojnë në universitete të akredituara, brenda ose jashtë vendit;

Staf Akademik me kohë të plotë në Universitetet në Shqipëri (kërkohet të kenë Diplomë Masteri).

Afati i fundit për aplikim është 29 Mars 2019.

Më tepër informacion në lidhje me thirrjen e gjeni në linket:

http://www.osfa.al/njoftime/thirrje-per-aplikim-civil-society-scholar-awards-2019-2020

https://www.opensocietyfoundations.org/grants/civil-society-scholar-awards[:]