njoftime

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Portos[:]

[:sq]Universiteti i Portos në Portugali njofton se është hapur thirrja për aplikim për studentët e interesuar për të kryer një periudhë mobiliteti në Universitetin e Portos.

I gjithë informacioni rreth procedurave të aplikimit për vitin e ardhshëm akademik  2019/2020, të cilët studentët duhet të lexojnë dhe të ndjekin me kujdes është i vlefshëm në linkun më poshtë:

https://international.up.pt/public_files/Application_Procedures_2019-2020.pdf

Gjithashtu, për çdo paqartësi mund të kontaktoni dhe me Sektorin e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e e-mail-it: international@univlora.edu.al ose të paraqiteni pranë Rektoratit, Kati i I-rë.[:]