njoftime Njoftime FSHP

[:sq]Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore[:]

[:sq]

Më daten 30 Mars 2019, Departamenti i Infermierisë, Fakulteti i Shëndetit Publik,Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizon konferencën e parë studentore me temë:

“Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore”.

Kategoria e pjesëmarrësve në këtë konferencë janë infermierë, mami, fizioterapistë, logopedistë, teknikë laboratori.

Ky aktivitet kërkon të pasqyrojë rezultatet e kërkimit shkencor të realizuar, me qëllim përmirësimin e kujdesjeve infermierore.

Konferenca do të zhvillohet në sallwn “Rilindja” , Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, më datën 30 Mars 2019, ora 8.30 – 16. 00.

Për regjistrime dhe më shumë informacion kontaktoni në:

Tel: 0692859789  E-mail: evismemushi@yahoo.com

Tel: 0693593299

Fletpalosja[:]