[:sq]Njoftim per proceduren e reduktimit te tarifes per programet e ciklit te dyte te studimeve[:]

[:sq]NJOFTIM “Për procedurën e reduktimit 50% të pagesës së tarifës së shkollimit për studentët që ndjekin studimet në programet e Ciklit tëe dytë të studimeve,  në vitin akademik 2018 – 2019”   Në mbështetje të Ligjit Nr. 80/2015, datë 22.07.2015 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e ShqipërisRead More…