[:sq]Konferenca e 5-të Shkencore Ndërkombëtare [:]

[:sq]Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar në fushën e kërkimit shkencor, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi më datë 19 Maj 2018, mori pjesë në Konferencën e 5-të Shkencore Ndërkombëtare me tematikë “Sfidat Shkencore për Zhvillimin e Qëndrueshëm”, zhvilluar në Strugë dhe organizuar prej Universitetit Ndërkombëtar të Strugës nRead More…