[:sq]TAKIM ME AMBASADORIN IZRAELIT NE SHQIPERI[:]

[:sq] Më datë 19.03.2018, pranë Sallës “Rilindja” u realizua takimi informues midis studentëve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Ambasadorit të Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesinë e tij Z. Boaz Rodkin. Takimi nisi me fjalën përshëndetëse të Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi, i cili i kushtoi një rëndësi të veçantë rolit të Qytetit të Vlorës në krijimin Read More…

[:sq]Te angazhuar për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm[:]

[:sq]Te angazhuar për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, si një prej nënshkruesve të deklaratës së Universiteteve për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshme, më datë 20.03.2018 në mjediset e sallës “ Rilindja” organizoi një takim informues me student të Universitetit dhe përfaqësues të pushtetit qënRead More…

[:sq]Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” në Universitetin Graz, Austri [:]

[:sq]Hapet thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” në Universitetin Graz, Austri Kush mund të aplikojë:-Post doktorantë, të cilët  kanë përfunduar programin e doktoraturës (PhD) me rezultate të shkëlqyera dhe përfundimi i doktoraturës të jetë max 1 vit nga data e aplikimit për PostDoc. Fushat e studimit:-Administrim Biznesi.-EkoRead More…

[:sq]Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” [:]

[:sq]Hapet thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” në Universitetin Graz, Austri Kush mund të aplikojë:-Studentët e nivelit Master ose Doktoraturës  Fushat e studimit:-Administrim Biznesi.-Ekonomiks-Drejtësi-Matematik-Biologji-Fizik-Kimi Për t’u njohur me programet e studimit të ofruara nga Universiteti i Graz klikoni në këtë link:Read More…