[:sq]Aktiviteti me Ambasadoren Greke[:]

[:sq]  Në vazhdim të aktiviteteve në kuadër të Strategjisë së Ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, më datë 16.03.2018 në mjediset e sallës “Rilindja”, u organizua takimi me Ambasadoren Greke në Shqipëri, Shkëlqesinë e saj Znj. Eleni Sourani, në prani të studentëve, pedagogëve dhe organeve drejtuese të Universitetit. Rektori i UniversRead More…