[:sq]Njoftim për aplikim[:]

[:sq]Për përzgjedhjen e Gjyqtarit të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njëriut (shtyhet afati i aplikimit, deri në datën 16 Prill 2018) [tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”Për përzgjedhjen e Gjyqtarit të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njëriut”]  Read More…

[:sq]Aktiviteti me Ambasadoren Greke[:]

[:sq]  Në vazhdim të aktiviteteve në kuadër të Strategjisë së Ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, më datë 16.03.2018 në mjediset e sallës “Rilindja”, u organizua takimi me Ambasadoren Greke në Shqipëri, Shkëlqesinë e saj Znj. Eleni Sourani, në prani të studentëve, pedagogëve dhe organeve drejtuese të Universitetit. Rektori i UniversRead More…

[:sq]Takimi informues me Ambasadorin Izraelit në Shqipëri, Z. Boaz Rodkin[:]

[:sq]Më datë 19.03.2018, pranë Sallës “Rilindja” u realizua takimi informues midis studentëve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Ambasadorit të Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesinë e tij Z. Boaz Rodkin. Takimi nisi me fjalën përshëndetëse të Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi, i cili i kushtoi një rëndësi të veçantë rolit të Qytetit të Vlorës në krijimin e dRead More…

[:sq]Njoftim punesimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 2(dy) vende të lira të punës, për personel ndihmës akademik me karakter mësimor (Laborant)“ me angazhim me kohe të plotë pranë Fakultetit të Shëndetit Publik     FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK   Departamenti i Infermierisë   1 (një vend i lirë) Personel ndihmës akRead More…

[:sq]THIRRJE PER BURSA[:]

[:sq]  Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Në Universitetin E Liezh-It, Belgjikë,   Kush Mund të Aplikojë: Studentët e Ciklit të Dytë të Studimeve (Master) Viti i I ose i II   Afati i Aplikimit datës 23.03.2018 ora 12:00   Adresa e dorëzimit të dokRead More…

[:sq]Takim i rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Prof. Dr. Roland Zisi dhe rektorit të Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Ferdinand Gjana. [:]

[:sq]Më datë 06.03.2018, në mjediset e Universitetit “Ismail  Qemali”, u mbajt takimi midis rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Prof. Dr. Roland Zisi dhe rektorit të Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Ferdinand Gjana. I pranishëm në takim ishte edhe  Aleksandër Çipa, Kryetar i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë. Takimi u fokusua në paraqitjen e profilit të dRead More…