njoftime Njoftime FSHP

Seminar: ”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor’

Ju njoftojmë se Fakulteti i Shëndetit Publik, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor ditën e shtunë 7 Tetor 2017 do të zhvilloj seminarin trajnues me temë:
”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor”
Seminari do të zhvillohet në ambjentet e Fakultetit të Shëndetit Publik, Godina B.
Më poshtë keni dhe linkun e aktivitetit , pasi është një aktivitet i akredituar nga Qëndra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim.
Seminari Fillon në orën 8.30