njoftime

Njoftim

Ju njoftojmë se ditën e Premte dt.06.10.2017 ora 12:00 në sallën”Rilindja”do të zhvillohet një takim me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani(Akademik në Akademinë e Shkencave).
Të pranishëm do të jenë të gjithë pedagogët që janë duke ndjekur Doktoraturë dhe ata që duan të vazhdojnë në këtë cikël studimesh.
Takimi do të zhvillohet në formën e bashkëbisedimit,per te gjitha problematikat lidhur me Doktoraturën dhe veprimtarinë Kërkimore – Shkencore.