Fifth International Conference on Language, Literary and Cultural Studies,

Fifth International Conference on Language, Literary and Cultural Studies, December 18-19, 2020, Vlorë, Albania   The Department of Foreign Languages, Faculty of Humanities, University of Vlora “Ismail Qemali”, Albania, on the occasion of its 25th anniversary, organize the Fifth International Conference on Language, Literary and Cultural Studies “TEACHING THE HUMANITIES IN THE POST-CORead More…

PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË

PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË Të dashur studentë, duke ju uruar një fillim të mbarë të vitit akademik, ju njoftojmë se: Viti akademik për studentët e programeve të studimit Bachelor do të fillojë në datën 2 nëntor 2020 sipas orareve të publikuara nga njësitë përkatëse në httRead More…

Thirrje për 6 (gjashtë) bursa doktorature nga Universiteti i Qipros

Thirrje për 6 (gjashtë) bursa doktorature nga Universiteti i Qipros Qendra e Ekselencës KIOS për Kërkime dhe Inovacione në Universitetin e Qipros, hap thirrjen për 6 (gjashtë) bursa për studentë dokorature (PhD) me kohë të plotë. KIOS CoE vepron brenda Universitetit të Qipros në bashkëpunim me Imperial College London. Studentët e përzgjedhur do të regjistrohen në prograRead More…

Erasmus + National Information Day

Erasmus + National Office in cooperation with the Executive Agency for Education, Media and Culture in Brussels organized on 17.12.2019 in the premises of Europe House in Tirana, National Erasmus + Information Day. The event aimed promoting the Erasmus + Program, informing about the opportunities this program offers to universities and students, and sharing best practices among participants on theRead More…

Njoftim

Datë 02. 12. 2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagoget dhe studentet e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, se diten e hene, date 02. 12. 2019, vijon serish procesi mesimor, sipas Kalendarit Akademik te njoftuar qysh ne fillim te vitit akademik. Suksese! Rektori Prof. Dr ROLAND ZISIRead More…

ERASMUS + DAYS “I AM ERASMUS, ARE YOU ?!”

In the framework of international days dedicated to Erasmus +, in order to promote and inform on this program, the Directorate of Internal Quality Assurance and Projects will organize on October 11, 2019, the activity “I am Erasmus! What about you?” , at the “Rilindja” Hall premises, Building A, with students of I + II Cycle. All students are invited to be part of this activity. For more informatRead More…

Second International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology NRA – CSIT 2019

Second International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology NRA – CSIT 2019 Dear academics, researchers, scientists and technologists,scholars and research firms, We are glad to invite you in our Second International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology (NRA – CSIT) which will be held on 18-19 OcRead More…