Zhvillohet me sukses Konferenca e Dytë Studentore e organizuar nga Departamenti i Infermierisë, pranë Fakultetit të Shëndetit në Universitetin e Vlorës

Në datën 5 Nëntor 2022 u zhvillua me sukses në ambjentet e sallës Rilindja, në Universitetin e Vlorë, Konferenca e Dytë Studentore e organizuar nga Departamenti i Infermierisë, pranë Fakultetit të Shëndetit në Universitetin e Vlorës. Edhe pse një mot i keq, studentët ishin të shumtë në numër dhe e mbushën plot e përplot sallën “Rilindja”, duke treguar interes dhe dëshirRead More…

Takim bashkëbisedues mes Përfaqësuesve të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në Parlamentin Shqiptar

U zhvillua këtë të premte, datë 04. 11. 2022, në mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, një takim bashkëbisedues mes Përfaqësuesve të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në Parlamentin Shqiptar, me Zv. Rektoren Akademike të UV-së, Prof. Asoc, Frosina Londo dhe me dekanët: Prof. Dr. Albert Qarri, Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Prof. Asoc. ArmelaRead More…

Organizohet konferenca e II studentore me temë: “Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore II”.

Në datën 5 Nëntor 2022, Departamenti i Infermierisë, Fakulteti i Shëndetit, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizon konferencën e dytë studentore me temë: “Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore II”. Kategoria e pjesëmarrësve në këtë konferencë janë infermierë, mami, fizioterapistë, logopedistë, teknikë laboRead More…

Sukses për Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë me publikimin e artikullit shkencor të dy pedagogëve të Fakultetit të Shëndetit, në revistën prestigjoze “Nature”

Një nder dhe sukses i madh për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës i cili ishte i vetmi Institucion Shqipëtar që morri pjesë përmes dy pedagogëve të Fakultetit të Shëndetit Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli (zv. Rektor për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional) dhe Prof. Asoc. Fatjona Kamberi (Drejtuese e Qendrës Kërkimore Shkencore të Fakultetit të Shëndetit) në aRead More…

Ditë trajnimi dhe informimi në Universitetin e Vlores” Ismail Qemali” për studentët dhe aktorët përkatës në fushën e ekonomisë blu.

Një tjetër ditë e suksesshme trajnimi dhe informimi në gjuhën angleze, ku morën pjesë mbi 40 studentë dhe grupe përkatëse të interesit në ekonominë blu, inovacionin dhe sipërmarrjen, u mbajt në Vlorë në Fakultetin e Shkencave Teknike dhe të Natyrës të Universitetit të Vlorës në datë 24 tetor 2022. Me këtë rast, përveç professor Kristofor Lapa (Koordinator lokal i projekRead More…

Aktivitet në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit tonë me Universitetin Bujqësor të Tiranës, si dhe në vijim të zbatimit të projektit Erasmus+, SUCCESS.

Në datat 17-21 Tetor 2022, u zhvillua në mjediset e Bibliotekës një aktivitet në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit tonë me Universitetin Bujqësor të Tiranës, si dhe në vijim të zbatimit të projektit Erasmus+, SUCCESS. Aktiviteti i organizuar nga UBT në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural (MBZHR) kishte ne fokusin e vet transferimin e njohurive pëRead More…

Vizite trajnimi në Barcelonë, Spanjë, në kuadër të projektit ‘Sustainable University-Enterprise Cooperation for Improving Graduate Employability (SUCCESS)’.

Nga 09-14 Tetor 2022, përfaqësues të Fakultetit të Ekonomisë dhe Fakultetit te Shkencave Teknike zhvilluan një vizite trajnimi në Barcelonë, Spanjë, në kuadër të projektit ‘Sustainable University-Enterprise Cooperation for Improving Graduate Employability (SUCCESS)’. Organizator i këtij aktiviteti ishte Obreal Global në Barcelonë. Universiteti ynë u përfaqësua nga kordinatorjRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Kalish, (University of Calisia) në Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Kalish, (University of Calisia) në Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Kalish, (University of Calisia) në Poloni hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+ për komponRead More…

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, nderon me titullin “Honoris Causa” Prof. Dr. Shezai Rrokaj.

Këtë të mërkurë, datë 02.11.2022, në sallën “Rilindja” të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, u zhvillua ceremonia e nderimit me titullin e lartë akademik “Honoris Causa” Prof. Dr. Shezai Rrokaj. Ishin të pranishëm në këtë aktivitet të rëndësishëm, anëtarët e Senatit Akademik të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Rektor i Universitetit “Fan Noli”, Read More…

NJOFTIM

Senati Akademik i UV, me Vendimin Nr. 61 , datë 11. 02. 2020, i ka akorduar Prof. Dr. Shezai Rrokaj titullin “DOCTOR HONORIS CAUSA”. Në mbështetje dhe në zbatim të Vendimit të Rektoratit, Nr. 22, datë 25. 10. 2022, Ceremonia e nderimit të Prof. Dr. Shezai Rrokaj, me diplomën e nderit do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 02. 11. 2022, ora 11: 00, në mjediset e sallës “RiRead More…