Bursa Erasmus + për student në Università degli Studi di Bergamo, Italy

ERASMUS+ HIGHER EDUCATION STUDENTS MOBILITY – KEY ACTION 107 – International Credit Mobility Project – 2019-1-IT02-KA107-061514  Call for Applications Student Mobility for Studies Academic Year 2021-22 (second semester) Art. 1. Purpose of the Call and General Regulations 1.1 This call regulates the application procedure for student mobility in the framework of the Erasmus+ InternaRead More…

Hapet thirrja për bursa në Kolegjin Ndërkombëtar Amerikan në Brazil

  Kolegji Ndërkombëtar Amerikan në Brazil ka hapur thirrjen për bursa të pjesshme për studentë në ciklin e parë dhe të dytë të studimeve, që mbulojnë 70% të tarifave të shkollimit, për vitet 2022 dhe 2023. E krijuar për t’u dhënë studentëve eksperiencën e nevojshme për të avancuar me tej në karrierën e tyre, pjesëmarrja në programin 3 javor në Kolegjin NdërRead More…

Bursa Erasmus + për student nëUniversiteti Teknik i Varnës (Technical University of Varna), Bullgari.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility nga Universiteti Teknik i Varnës (Technical University of Varna), Bullgari. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Varnës në Bullgari në kuadër të programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjitRead More…

Bursa Erasmus + për student në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari. 

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari.  Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore, në kuadër të Programit “ErRead More…

Takimi i parë këshillues  në kuadër të projektit “Bologna Hub Peer Support”

Nën kujdesin e veçantë të Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë Prof. Dr. Roland Zisi, më datë 02 Nëntor 2021 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë u mbajt online takimi i parë këshillues  në kuadër të projektit “Bologna Hub Peer Support”, financuar prej Komisionit Europian dhe Ministrisë Federale të Edukimit dhe Kërkimit, në bashkëpunim me MinistrinëRead More…

Panairi EU4Education

Jeni studentë shqiptarë  dhe jeni në kërkim të një praktike pune, programi shkëmbimi apo një burse Erasmus? Atëherë sigurohuni që të mos humbisni panairin #EU4Education  këtë të mërkurë në #EuropeHouse. Ejani dhe eksploroni mundësitë e pafundme që #BE ka për t’ju ofruar!  programe të BE-së dhe  universitete shqiptare do të jenë aty për t’ju informuar nga ora 11Read More…

Bursa Erasmus + Studimi në Universitetin e Nishit (University of Nis) në Serbi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Nishit (University of Nis) në Serbi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Nishit, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA107, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për mRead More…

Bursa Erasmus + për mobilitete studimi në  Universitetin  Jan Kohanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në  Universitetin  Jan Kohanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Jan Kohanovski në Kielce në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjRead More…

Workshop-i i dytë- PROJEKTI TANGRAM

Workshop-i i dytë- PROJEKTI TANGRAM Vlorë më 27.10.2021 Vendi i zhvillimit të Workshop-it  Universiteti “Ismail Qemali“ i Vlorës   U organizua më 27 Tetor 2021 në Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës, Workshop i Dytë i projektit TANGRAM me temë: “Gjenerimi i projekt ideve nga grupet e interesit bazuar në vizionin për të ardhmen të zhvillimit të turizmitRead More…

Bursa Erasmus + studimi për studentë në Akademinë Navale Mircea Cel Batran ( Mircea Cel Batran Naval Academy ) në Rumani

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Akademinë Navale Mircea Cel Batran ( Mircea Cel Batran Naval Academy ) në Rumani . Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Akademinë Navale Mircea Cel Batran (Mircea Cel Batran Naval Academy) në Rumani  në kuadër të Programit Erasmus+ pRead More…