Bursa Erasmus+ për studentë me Universitetin Pomerian në Slupsk në Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Pomerian në Slupsk në Poloni në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për bursë për mobilitet studimi. MRead More…

Student të Fakulteti i Ekonomisë dhe Fakulteti i Shkencave Teknike do të përfaqësojnë Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në konkursin ndërkombëtar që zhvillohet në Sarajevë, Bosnjë-Hercegovinë.

Profesorë nga Fakulteti i Ekonomisë që janë pjesë e Projektit Success punuan fort në laboratorin e SUCCESS dhe më në fund përzgjodhën 2 skuadrat më të mira prej 20 skuadrave të studentëve që u trajnuan intensivisht. Studentët janë nga Fakulteti i Ekonomisë dhe Fakulteti i Shkencave Teknike e do të përfaqësojnë Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në konkursin ndërkombëtar Read More…

Zv. Rektori i UV, Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli merr pjesë në panelin mbi Lëvizshmërinë e Studentëve dhe Hapjen: Dekolonizimi i Arsimit Ndërkombëtar

Në ditën e dyte të Konferencës Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023”, Zv. Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli morri pjesë në një panel diskutimi mbi “Student mobility dhe openness: Decolonizing International Education”. Në këtë panel i cili u drejRead More…

Sukses i stafit të Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin, Fakulteti i Shëndetit “Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë

Sukses i stafit të Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin, Fakulteti i Shëndetit “Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë”, ku ka dhënë një kontribut me angazhimin dhe punën e palodhur të ekipit të qendrës kërkimore në publikimin e një studimi rasti për mpox (lija e majmunit) në përmbledhjen e rasteve mbi angazhimin e komunitetit në përgjigjen ndaj shpërthimit të mpox në RajRead More…

INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “Rolando Quadri Relectures in International Law” – I˚ edition

Ditën e shtunë, datë 20.05.2023, ora 09:00, Departamenti i Drejtesisë, Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë  organizon Konferencën Ndërkombëtare Shkencore  me temë “Rolando Quadri Relectures in International LaW” – I˚ edition, në ambjentet e sallës Rilindja , Universitetin “Ismail Qemali   INTERNATIONAL SCIENTIFIC Read More…

Rektori i UV, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Presidenti i Florida Gulf Coast University (FGCU), Florida, USA, Dr. Michael V. Martin, nënshkruajnë Marrveshjen e Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit.

Në ditën e dyte të Konferencës Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023”, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Presidenti i Florida Gulf Coast University (FGCU), Florida, USA, Dr. Michael V. Martin, nënshkruan Marrveshjen e Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit mes dy InstRead More…

Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze.

Të dashur studentë, Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit janë të destinuara për nivelin Master dhe Doktoraturë. Formulari i kandidaturës për vitin universitar 2023-2024 mund të shkarkohet në adresën e mëposhtme : https://al.ambafrance.org/Etudiants-en-master-ou-en-doRead More…

UV pjesëmarrëse në Konferencën Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023” në Florida Gulf Coast University, Florida, USA.

Me ftesë të Presidentit të Florida Gulf Coast University (FGCU), Florida, USA, Dr. Michael V. Martin, Rektori i UV Prof. dr Roland Zisi dhe Zëvendës rektori Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli, morën pjesë në Konferencën Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference e cila u zhvillua nga 15 deri në 18 maj, 2023, në ambjentet e kampusit universitar të FGCU. Ditën Read More…

Zhvillohet Aktiviteti “Arti për të gjithë”, me studentët e Fakultetit te Shkencave Humane, Departamenti i Edukimit dhe fëmijë të qytetit

Me date 17 Maj 2023, ora 11:00- 13:15 do te zhvillohet Aktiviteti “Arti për të gjithë”, me studentët e Fakultetit te Shkencave Humane, Departamenti i Edukimit dhe fëmijë të qytetit në ambjentet e Universitetit  “Ismail Qemali”, Vlore, Godina B,  Fakulteti i Shkencave Humane. Synim kryesor i aktivitetit është të krijojë një mjedis të shëndetshëm artistik dhe edukativ gjRead More…

Ftesë për Negociatë, “Për prodhimin dhe transmetimin e 1 (një) reklame televizive

Lënda: Ftesë për Negociatë, “Për prodhimin dhe transmetimin e 1 (një) reklame televizive promovuese të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë”. ORGANEVE TË MASMEDIAS/TELEVIZIONEVE Në zbatim dhe mbështetje të nenit 7 pika 1/b, të ligjit nr. 162/2020 “Për prokurimin publik”, të pikës 9 të Vendimit Nr.1195, datë 05.08.2008, të Këshillit të Ministrave “Për blerjen, zRead More…