NJOFTIM

Universiteti ” Ismail Qemali” Vlorë ka kënaqësinë t’Ju ftojë ditën e nesërme, datë 01.12.2023, ora 11:00 në ambjentet e Sallës “Rilindja”, UV, për promovimin e librit: “Giovanni Falcone një hero i vetmuar” Read More…

Vizitë e Ambasadorin Britanik, Shkëlqesia e tij Z.Alastair King-Smith në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë

  Ditën e mërkurë datë 22 Nëntor, në sallën e bibliotekës “Nermi Falaschi Vlora” pranë Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë Ambasadori Britanik Shkëlqesia e tij Z.Alastair King-Smith zhvilloi një vizitë për të diskutuar me studentë dhe pedagogë, takim ky i cili u zhvilluan nën kujdesin e veçantë të Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. DrRead More…

Bursa Erasmus+ për personeli akademik trajnim në IES Ribeira do Louro, Spanjë

Thirrje për mobilitete trajnimi në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në IES Ribeira do Louro   Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete trajnimi drejt IES Ribeira do Louro, Spanjë. Ftohet të aplikojë personeli akademik nga disiplina të shkencave humane (fusha 0288 Arts and humanities sipas ISCED). Numri i mobilitetevRead More…

NJOFTIM PËR MIRATIMIN E DATËS 27 NËNTOR 2023,  DITË PUSHIMI

Duke qenë se festat zyrtare “Dita e Flamurit” dhe “Dita e Çlirimit”, 28-29 Nëntor 2023, përkojnë me  ditën e martë dhe të mërkurë, dita e hënë, data 27 Nëntor 2023,  do të jetë ditë pushimi për të gjithë personelin dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.  Zëvendësimi i procesit mesimor per daten 27.11.2023,  do të bëhet në një datë tjetërRead More…

Shtyrja e afatit të aplikimit – Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Anadolu (Anadolu University) në Turqi

Shtyrja e afatit të aplikimit për thirrjen për student me afatin e ri : Pranohen aplikimet deri më datë 30/11/2023 Thirrje për mobilitet studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të Programit “Erasmus+” KA171, fton të gjithë studentët e UV-së tëRead More…

Shtyrja e afatit te aplikimit – Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Ias-it “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani (Alexandru Ioan Cuza” University of Iasi)

Shtyhet afati i aplikimit për thirrjen për student me afatin e ri : Pranohen aplikimet deri me datë 24/11/2023   Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të Programit “Erasmus+” KA171, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë (Lithuanian University of Health Sciences) në Lituani

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility.   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë (Lithuanian University of Health Sciences) në Lituani në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë Read More…

Bursa Erasmus+për studentë në Universiteti Shtetëror Kooperativ i Baden-Württemberg Karlsruhe (DHBW) (Duale Hochschule Baden-Württemberg Karlsruhe (DHBW) në Gjermani

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universiteti Shtetëror Kooperativ i Baden-Württemberg Karlsruhe (DHBW) (Duale Hochschule Baden-Württemberg Karlsruhe (DHBW) në Gjermani, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KRead More…