Call- Konferenca e VII ‘Towards Sustainable Development’ e organizuar nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ e Shkupit

DREJT ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM – Kongrese dhe Konferenca Ndërkombëtare Universiteti ‘Nënë Tereza’, Shkup, 6-7 Nëntor 2023 Ju ftojmë te merrni pjesë në Konferencen e VII ‘Towards Sustainable Development’ e organizuar nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ e Shkupit, në datat 6-7 Nëntor 2023. TSD 2023 është një kongres dhe konferencë ndërkombëtare e organizuar në Shkup ngaRead More…

Bursa CEEPUS për student me Universitetin e Shkencave të Aplikuara FH JOANNEUM në Austri, Universitetin “Goce Delcev” në Maqedoninë e Veriut dhe Universitetin Teknologjik në Bratislav në Sllovaki

Thirrje për mobilitet studimi për student në kuadër të Programit “CEEPUS” Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara FH JOANNEUM në Austri, Universitetin “Goce Delcev” në Maqedoninë e Veriut dhe Universitetin Teknologjik në Bratislav në Sllovaki në kuadër të Programit “CEEPUS”, fton të gjithë studentët e UV-sRead More…

Call For Papers – Fourth International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology NRA – CSIT 2023

Dear academics, researchers, scientists and technologists, scholars and research firms, We are glad to invite you in our Fourth International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology which will be held on 15-16 December 2023 in Vlore, Albania.     NRA CSIT 2023 Call for Papers NRA_CSIT_Author_guidelines_-_Abstract_and_Full_PaperRead More…