Urimi i Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, për festën e Kurban Bajramit.

  Të dashur studentë, pedagogë dhe personel administrativ të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë! Të dashur qytetarë të Vlorës dhe rajonit! Ju uroj nga zemra të gjithë besimtarëve myslimanë: gëzuar Kurban Bajramin! Kjo festë, e cila me simbolikën e saj promovon për të gjithë ne parimet më të rëndësishme që kanë të bëjnë me paqen, në nivel personalRead More…

MAS miraton programin e ri të studimit me karakter profesional “Udhërrëfyes Turistik pë Rajonin e Jugut”, në UV

  Sot më datën 27/6 Ministria e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi, miraton çeljen në UV të programit të studimit me karakter profesional “Udhërrëfyes Turistik për Rajonin e Jugut”. Ky program studimi do të jetë aktiv për vitin akademik 2023-2024. Programi i studimit do të ofrohet nga Fakulteti i Shkencave Humane, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë. Ftojmë të gjitRead More…