njoftime

MAS miraton programin e ri të studimit me karakter profesional “Udhërrëfyes Turistik pë Rajonin e Jugut”, në UV

 

Sot më datën 27/6 Ministria e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi, miraton çeljen në UV të programit të studimit me karakter profesional “Udhërrëfyes Turistik për Rajonin e Jugut”. Ky program studimi do të jetë aktiv për vitin akademik 2023-2024. Programi i studimit do të ofrohet nga Fakulteti i Shkencave Humane, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë. Ftojmë të gjithë të interesuarit të zgjedhin këtë program studimi i cili ofron punësim të garantuar. Gjeni më poshtë vedimin e Ministres.

Urdher Nr.322 date 27.6.2023 Hapje Prog. I.Qemali