njoftime Thirrje

COPERNICUS BERLIN ka hapur aplikimet deri më 30 qershor në kuadër të Programit Ndërkombëtar të Bursave të Ekselencës (IES),

​COPERNICUS BERLIN ka hapur aplikimet deri më 30 qershor në kuadër të Programit Ndërkombëtar të Bursave të Ekselencës (IES), i cili ofron bursa të pjesshme dhe të plota për studentët që duan të bëjnë semestrin e tyre të shkëmbimit në universitetet më të mira gjermane.

Duke marrë pjesë në këtë program, pjesëmarrësit mund të përfitojnë nga një mundësi që një herë në jetë për të studiuar në një institucion të klasit botëror, për të marrë aftësi profesionale dhe për të fituar përvojë të paçmuar.

Për më shumë informacion në lidhje me programin e bursave dhe mënyrën e aplikimit, ju lutemi klikoni këtu: https://en.copernicusberlin.de/ies

Bashkëngjitur këtij njoftimi gjendet një fletushkë informuese