COPERNICUS BERLIN ka hapur aplikimet deri më 30 qershor në kuadër të Programit Ndërkombëtar të Bursave të Ekselencës (IES),

​COPERNICUS BERLIN ka hapur aplikimet deri më 30 qershor në kuadër të Programit Ndërkombëtar të Bursave të Ekselencës (IES), i cili ofron bursa të pjesshme dhe të plota për studentët që duan të bëjnë semestrin e tyre të shkëmbimit në universitetet më të mira gjermane. Duke marrë pjesë në këtë program, pjesëmarrësit mund të përfitojnë nga një mundësi që një Read More…

Program i përbashkët studimi, Bachelor, në “Inxhinieri Mekanike”, midis Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Universitetit Politeknik të Barit, Itali

Me ftesë të Rektorit të Universitetit Politeknik të Barit (UPB) Prof. Francesco Coupertino, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë (UV), Prof. Dr. Roland Zisi, në datën 26 Qershor, 2023, zhvilloi një vizitë pune në këtë Universitet. Qëllimi i takimit ishte nënshkrimi i Marrveshjes Specifike Akademike ndërinstitucionale për çeljen e Programit të Studimit “InxhinieriRead More…