DITA NDËRKOMBËTARE E MAMISË

Në kuadër të DITES NDËRKOMBËTARE TË MAMISË Departamenti i Kujdesit Shëndetesor së bashku me studentet e degës mami organizuan një aktivitet në nderim të punës së mamive në maternitetin e Vlorës. Fakulteti i Shëndetit në këtë aktivitet  vlerësoi vecanërisht një nga mamitë më të vjetëra në maternitetit Znj Drita Mustafa për mbështetjen në formimin professiRead More…

Aktivitet promocional me temë : “ Stop Melanomës & Kancerit të Lëkurës ”.

Në dt. 4 Maj 2023, me rastin e Ditës Botërore të Melanomës, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, pranë Fakultetit të Shëndetit, Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë, zhvilloi aktivitetin promocional me temë : “ Stop Melanomës & Kancerit të Lëkurës ”. Ndërgjegjësimi Mund të Shpëtojë Jetë! Këtij aktiviteti sensibilizues iu bashkuan edhe studentët e viRead More…

Pjesëmarrje në Konferencën Kombëtare vjetore të organizuar nga MAS, ku morën pjesë përfaqësues të Fakultetit të Ekonomisë.

Në datë 4 Prill 2023, Ministria e Arsimit dhe Sportit në bashkëpunim me AKKSHI Agjensinë Kombëtare të Kërkimit shkencor dhe Innovacionit organizuan Konferencën Kombëtare vjetore, me temë: “Bashkëpunimi Universitet – Biznes, një nga shtyllat e modernizimit të arsimit të lartë dhe kërkimit shkencor”. Në këtë Konferencë morën pjesë përfaqësues të Fakultetit te Ekonomise,Read More…