Studentet e Departamentit te Drejtesise ne Universitetin “Ismail Qemali”Vlorë,shpallen finaliste te Edicionit te IV te Debatit Universitar 2023.

  Universiteti “Ismail Qemali”Vlore u shpall fitues ne fazen gjysmefinale te Debatit Universitar. Konkursi zhvillohet cdo vit nga Scidev Center ,ne formen e nje debati me pjesmarrjen e studenteve te fakulteteve te ndryshme,te Universiteteve publike dhe private ne Shqiperi.Skuadrat perfaqesuese kalojne ne 3 faza konkurimi ne te cilat studente e Departamentit te Drejtesise Vlore jane shRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Teknologjik të Bialistokut në Poloni (Bialistok University of Technology)

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknologjik të Bialistokut në Poloni (Bialistok University of Technology) në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojRead More…

Njoftim per zhvillimin e dy kurseve pilot – Projekti EntrAl

Ne kuader te implementimit te paketes se punes WP4, PROJEKTI ENTRAL, Grupi i punes do te organizoje per lektore kursin pilot ne datat 8, 9 Maj me titull: Drejt nje mendesie sipermarrese, prane qendres RDC. Target grupi jane stafi akademik. Te pranishmit do te pajisen me certifikate. Per regjistrime, hyni ne linkun https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0fqN3Li4THf2O1HVpqaNLSGsAue1RISRead More…

EDICIONI I 8-TË I SHKOLLËS NDERKOMBËTARE VERORE – SHËNDETI I TË MITURVE: ASPEKTET LIGJORE, MJEKËSORE DHE BIOETIKE

Universiteti Aristoteli i Selanikut në Greqi organizon Shkollën e 8-të Ndërkombëtare Verore për temën: SHËNDETI I TË MITURVE: ASPEKTET LIGJORE, MJEKËSORE DHE BIOETIKE (eng. “MINORS HEALTH: LEGAL, MEDICAL AND BIOETHICAL ASPECTS”)  Shkolla Verore do të zhvillohet nga data 2 deri më 7 korrik 2023. Afati i fundit për regjistrim: 31 maj 2023 Formulari i aplikimit së baRead More…