njoftime

EDICIONI I 8-TË I SHKOLLËS NDERKOMBËTARE VERORE – SHËNDETI I TË MITURVE: ASPEKTET LIGJORE, MJEKËSORE DHE BIOETIKE

Universiteti Aristoteli i Selanikut në Greqi organizon Shkollën e 8-të Ndërkombëtare Verore për temën:

SHËNDETI I TË MITURVE: ASPEKTET LIGJORE, MJEKËSORE DHE BIOETIKE

(eng. “MINORS HEALTH: LEGAL, MEDICAL AND BIOETHICAL ASPECTS”)

 Shkolla Verore do të zhvillohet nga data 2 deri më 7 korrik 2023.

Afati i fundit për regjistrim: 31 maj 2023

Formulari i aplikimit së bashku me udhëzimet përkatese për të aplikuar janë të disponueshme në linkun: https://www.diaviou.auth.gr/programs/medical-law-and-bioethics-minors-health-legal-medical-and-bioethical-aspects/

Për më shumë informacion vizitoni faqen  https://medlawlab.web.auth.gr/8o-therino-scholeio-2023-minors-health-legal-medical-and-bioethical-aspects/