njoftime

Studentet e Departamentit te Drejtesise ne Universitetin “Ismail Qemali”Vlorë,shpallen finaliste te Edicionit te IV te Debatit Universitar 2023.

 

Universiteti “Ismail Qemali”Vlore u shpall fitues ne fazen gjysmefinale te Debatit Universitar.

Konkursi zhvillohet cdo vit nga Scidev Center ,ne formen e nje debati me pjesmarrjen e studenteve te fakulteteve te ndryshme,te Universiteteve publike dhe private ne Shqiperi.Skuadrat perfaqesuese kalojne ne 3 faza konkurimi ne te cilat studente e Departamentit te Drejtesise Vlore jane shpallur finaliste dhe vitin e kaluar por dhe kete vit,ku u vleresuan me piket me te larta per te kaluar ne gjysmefinale,dhe nga ku aty u shpallen finaliste.

Faza e pare:Debati brenda universitetit midis 3 skuadrave dhe zgjedhja e 4 perfaqesuesve.

Ne gjysmmefinale u kualifikuan 4 universitete:Universitetit “Ismail Qemali “u perball me Fakultetin e Drejtesise te Universitetit te Tiranes,nga ku u shpallen finaliste.

Krenohemi me studentet:

Indrit Lita

Kiara Karabinaj

Altea Hoxhaj

Klaudia Imeraj

Nen udheheqjen e Dr.Jonida Mehmetaj.