Urimi i Rektorit të UV-së për Pashkët Katolike

  Të nderuar studentë, pedagogë, punonjës të administratës së UV dhe qytetarë të Vlorës, Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit katolik. Pashkët janë festat e ringjalljes dhe jetës së re, me qëllimin kryesor bashkimin e njerëzve. Dhuroftë Pashka Katolike ringjalljen e zemërgjerësisë, tolerancës, respektit dhRead More…