WORKSHOP ME STUDENTET

 FUQIA MAGJIKE E LETËRSISË PËR FËMIJË DHE TË RINJ 2 PRILL DITA NDËRKOMBËTARE E LIBRIT PËR FËMIJË   PROGRAMI E Martë 04 Prill 2023 ora 10:00 Salla Prezantim dhe moderim i aktivitetit Rudina Alimerko, pedagoge në Departamentin e Edukimit- 2 Prill Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë- Me qëllimin tonë të përbashkët: T’u japim studentëve mundësinë për tëRead More…

Programe mësimore të ofruara prej Grupit Arsimor të Holandës

  Grupi Arsimor i Holandës ofron programe që i vijnë në ndihmë të rinjve të cilët duan të fitojnë aftësi praktike për t’u përgatitur për fillimin e karrierës së tyre. Gjithashtu, programet ndihmojnë në zhvillimin e aftësive të nevojshme për tregun modern të punës dhe krijojnë një rrjet bashkëpunimi ndërkombëtar profesional.   GAH ofron një program të ri në MBARead More…

TAKIM I STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË, ME KANDIDATËT PËR ANËTARË TË BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Ditën e hënë, datë 03.04.2023, në sallën “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali”Vlorë, u zhvillua takimi i studentëve të UV-së me dy kandidatët për anëtarë të Bordit të Administrimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë; Znj. Atilda Bedini dhe Z. Enrik Mehmeti . Në këtë takim ishin të pranishëm përfaqsues të studentëvë nga të katërt Fakultetet e Read More…

Rikujtesë – Konferenca e V Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”

TEMPLATE PËR STUDENTËT NË KONFERENCËN STUDENTORE “INOVACION NË INXHINIERI, SHKENCË DHE TEKNOLOGJI” (TITULLI) Studenti i parë autor, Studenti i dytë autor, Studenti i tretë autor Universiteti i përkatësisë autor1@email.edu, autor2@email.com, autor3@gmail.com Mentori: Grada/Titulli Emër mbiemër Institucioni i përkatësisë, mentor@email.edu Abstrakt Instruksionet japin liRead More…

A2news ofron mundësi punësimi

A2 ofron mundësi punësimi në pozicionet: –          Specialist/e i/e Sektorit të Arkivës (Arkivë Dixhitale) –          Specialist/e Montazhi (Video Editor) –          Gazetar/e Web –          Korrespondent/e / Gazetar/e – Fier Per te aplikuar per keto pozicione, ju lutem vizitoni faqen tone Career website ose dergoni CV tuaj ne adresRead More…