UV NË VENDIN E KATËRT NË RENDITJEN E IAL PUBLIKE SHQIPTARE NGA RANKING WEB UNIVERSITIES, EDICIONI 20

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, është renditur në vendin e katërt, mes 13 IAL publike shqiptare dhe 45 IAL publike dhe private, së bashku, pas Universitetit të Tiranës, Universitetit Bujqësor, Tiranë dhe Universitetit “Epoka”. Ranking Web Universities, e ka njoftuar këtë informacion, në edicionin e 20 të tij, mbështetur në treguesit e marrë nga Web-et e 31. 000 universiteteveRead More…

Konkursi studentor i punimeve artistike dhe artizanale-Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”

Ju informojme se Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, në kuadër të Konferencës së 2-të Ndërkombëtare Studentore “Sfidat e gjeneratave të reja për një të ardhme të qëndrueshme”, do të zhvillohet Konkursi studentor i punimeve artistike dhe artizanale. Studentët e interesuar mund të sjellin punime në Vizatime, Pikturë, Skulpturë, Qeramikë, Pune me Qëndisje (shRead More…

Janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencore për numrin 6, Vellimi 1 – 2023 i Buletinit Shkencor

NJOFTIM Ju njoftojme se janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencore për numrin 6, Vellimi 1 – 2023 i Buletinit Shkencor se Universitetit “Ismail Qemali” Vlore.  Artikujt duhet të dërgohen në adresen email  publikime@univlora.edu.al  Afati i fundit për aplikim është data 10.02.2023 Artikujt do të vlerësohen nga Bordi Shkencor[1] e UV-es.  [1] UniversRead More…

Leksion i hapur me studentët e deges  Infermieri e pergjithshme dhe Infermier-Mami me teme “Jatrogjenia dhe sëmundjet sugjestionuese “

Në auditoret e Fakultetit të Shëndetit në datë 01.02.2023, Departamenti i Kujdesit Shendetesor, organizoi nje leksion te hapur, me studentët e deges  Infermieri e pergjithshme dhe Infermier-Mami me teme “Jatrogjenia dhe sëmundjet sugjestionuese “, me lektore Marjola Muhaj, Studentët  e infermierisë zhvillojnë  praktika të shumta mësimore gjatë studimeve. Shfaqja e elementeRead More…