NJOFTIM – Leksion i Hapur i Inspektorit të Lartë të Drejtësisë

LEKSION I HAPUR I INSPEKTORIT TË LARTË TË DREJTËSISË, Z. ARTUR METANI, NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË   Në datën 27 Janar 2023, ora 09:30, Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Z. Artur Metani, do të mbajë një leksion të hapur me studentë të Departamentit të  Drejtësisë, Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. AktivitRead More…

Bursa Erasmus+për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni në kuaRead More…

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË, NËNSHKRUAN MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ME INSTITUTIN SHQIPTAR TË MEDIAS PËR ZBATIMIN E PROJEKTIT “EDUKIMI PËR MEDIAN DHE INFORMACIONIN PËR MËSUESIT E ARDHSHËM”.

Në kuadër të nënshkrimit të kësaj marrëveshje, ditën e hënë, datë 23 janar 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij përfaqësues të Institutit Shqiptar të Medias, Z. Remzi Lani, Drejtor Ekzekutiv në Institutin Shqiptar të Medias, Z. Agim Doksani, Koordinator dhe Z. Lutfi Dervishi, Ekspert pranë Institutit Shqiptar të Read More…

Bursa në kuadër të Programit të Bursave të Qeverisë Hungareze

Amabasada Hungareze në Tiranë informon mbi çeljen e aplikimeve për vitin akademik 2023 – 2024 në kuadër të Programit të Bursave të Qeverisë Hungareze. Universiteti Hungarez i Bujqësisë dhe Shkencave të Jetës ofron Master në Inxhinieri Bujqësore të Menaxhimit të Ujërave dhe Master në Bioteknologji për të gjithë studentët shqiptarë, të cilët janë të interesuar të sRead More…