njoftime Thirrje

Bursa në kuadër të Programit të Bursave të Qeverisë Hungareze

Amabasada Hungareze në Tiranë informon mbi çeljen e aplikimeve për vitin akademik 2023 – 2024 në kuadër të Programit të Bursave të Qeverisë Hungareze.

Universiteti Hungarez i Bujqësisë dhe Shkencave të Jetës ofron Master në Inxhinieri Bujqësore të Menaxhimit të Ujërave dhe Master në Bioteknologji për të gjithë studentët shqiptarë, të cilët janë të interesuar të studiojnë jashtë vendit.

Më shumë informacion mbi këtë njoftim e gjeni në broshurat bashkëlidhur.

HU-FAO_2023 applicationform.EN

HU-FAO Scholarship CALL