Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Masaryk, Brno, Republika Çeke

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitetin Masaryk, Brno, Republika Çeke Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete studenti drejt Universitetin Masaryk, Brno, Republika Çeke. Janë të lutur të aplikojnë studentët që studiojnë në programet e studimit në gjuhën angleze, « BachRead More…

Trajnim me studentët e degëve të Navigacion, Shkenca Kompjuterike, Teknologji Informacioni, Informatikë.

Më datë 16.11.2022 në FSHTN janë organizuar trajnime me studentët e viteve të para në degët Navigacion, Shkenca Kompjuterike, Teknologji Informacioni, Informatikë. Trajnimet u zhvilluan në ambjentet e Bibliotekës së FSHTN në kuadër të ndihmesë të studenteve se si të aksesojnë në sistemin UVMS dhe adresat zyrtare të UV. Studentet u informuan rreth Sistemit UVMS si më Read More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Salernos ( University of Salerno) në Itali.  

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos ( University of Salerno) në Itali.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Salernos (University of Salernos) në Itali në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA171, fton tëRead More…