Personel ndihmesakademik me karakter administrativ Specialist personeli

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.119 datë 22.11.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel ndihmësakademik me karakter administrativ, me angazhim me kohë të plotë, në pozicionin:”Specialist personeli” në Sektorin e Burimeve Njerëzore dhe Protokoll-ARead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studRead More…

NJOFTIM “PËR APLIKIMET PËR PËRFITIMIN E MBESHTETJES FINANCIARE PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023”

“PËR APLIKIMET PËR PËRFITIMIN E MBESHTETJES FINANCIARE PËR  VITIN AKADEMIK 2022-2023” ( PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË (STUDENTET E CIKLIT BACHELOR DHE STUDENTËT E PROGRAME TE INTEGRUARA) QË NUK JANË NJËKOHËSISHT PËRFITUES TË NDONJË FINANCIMI TJETËR) Bazuar në VKM nr. 386, datë 01.06.2022 “Për miratimin e fushave dhe të programeve të studimit, që përbëjnë prioriRead More…

Praktika profesionale dhe studime në SHBA

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), do të zhvillojë një takim informues me pedagogët e rinj dhe studentët diten e  enjte, date 24 Nëntor, ora 10:00 në ambjentet e Bibliotekes Qendrore  Në takim, AADF-ja do të prezantojë programet në fushën e edukimit dhe të gjitha mundësitë për ndjekjen e praktikave prRead More…

Qeveria e Hungarisë, shpall programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum”

Ju bëjmë me dije se Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2023-2024, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë. Theksojmë se të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë ONLINE në faqen e Fondacionit TEMPUS applyRead More…