Takimi i çeljes së projektit “Shqipëria në shkrimet e udhëtimit të periudhës paskomuniste (1990 – )”

Në datën 18 tetor 2022, në mjediset e Fakultetit të Shkencave Humane dhe Drejtësisë, u mbajt takimi i çeljes së projektit “Shqipëria në shkrimet e udhëtimit të periudhës paskomuniste (1990 – )”, projekt PKKZH i financuar nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI). Projekti ka në vëmendje atë që njihet si letërsi e udhëtarit, e shkruar për SRead More…

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRMJET UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI”, VLORË DHE UNIVERSITETIT “ISA BOLETINI” MITROVICË,  KOSOVË

Në kuadër  të  objektivave të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë për vijim të bashkëpunimeve cilësore  me institucione të arsimit të lartë, këtë të enjte,  Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar nga Zv. Rektorja Akademike, Prof. Asc, Frosina Londo, nga Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillim Institucional, Prof. Enkelejd Mëhillaj, Drejtorja e KomunikiRead More…

Personel akademik pranë Departamentit të Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.91 datë 17.10.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel akademik me angazhim kohë të plotë, me afat të caktuar, në grup lëndët e Inxhinierisë Elektrike, për vitin akademik 2022-2023, pranë Departamentit të InxhinierRead More…