Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH)

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH). Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Aristoteli (AUTH) në Selanik, Greqi, hap thirrjen e dytë për mobilitete studentësh në kuadëRead More…

Personel akademik me kohë të plotë pranë Qendrës Kërkimore Shkencore

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.77 datë 26.09.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel akademik me kohë të plotë, për vitin akademik 2022-2023, pranë Qendrës Kërkimore Shkencore të Shëndetit Publik në Fakultetin e Shëndetit. Detyrat dhe përgjRead More…

NJOFTIM – Hapen aplikimet për artikujt shkencorë për Buletinin Shkencor të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorënumrin 5, Vëllimi 3 – 2022.

Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencorë për numrin 5, Vëllimi 3 – 2022 i Buletinit Shkencor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.  Artikujt duhet të dërgohen në adresën email  publikime@univlora.edu.al  Afati i fundit për aplikim është data 20.10.2022 Artikujt do të vlerësohen nga Bordi Shkencor i UV-së.   Universiteti “IsRead More…

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Spitalit Rajonal Memorial, Fier.

U nënshkrua këtë të enjte, datë 22 shtator, në mjediset e Spitalit Rajonal Memorial, Fier, marrëveshja e bashkëpunimit, për një kohëzgjatje 5 (pesë) vjeçare, midis universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Spitalit Rajonal Memorial, Fier. Në kuadër të nënshkrimit të kësaj marrëveshje, Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar nga Administratori i UV-së, Saimir Read More…

Bursa Erasmus+ mësimdhënieje për stafin akademik në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.  

Thirrje për bursa mësimdhënieje për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari në kuadër të Programit Read More…

Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH)

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH).   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Aristoteli (AUTH) në Selanik, Greqi, hap thirrjen e dytë për mobilitete studentësh Read More…

Workshop “Ndarja e ideve sesi të përmirësojmë përfshirjen e stafit të UV-së në Projektet e BE-së. Shembuj të praktikave të mira”.

Në kuadër të 35-vjetorit të programit Erasmus+, Drejtoria e Projekteve dhe Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë  organizoi ditën e sotme, pranë ambientit të Qendrë Studimore Ndërdisiplinore të Zhvillimit Rajonal në UV, një workshop me temë: “Ndarja e ideve sesi të përmirësojmë përfshirjen e stafit të UV-së në Projektet e BE-sRead More…

Rektori i UV, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan “Magna Charta Universitatum 2022”

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, mbështet dhe konfirmon Dokumentin e Strategjisë së re, të “MAGNA CHARTA UNIVERSITATUM 2022”, (MCU), rrjetit më të madh Universitar Ndërkombëtar. Rektori i UV, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkroi në datën 16. 09. 2022, në Universitetin e Bolonjës, këtë dokument të rëndësishëm që identifikon sfidat bashkëkohore të Universiteteve në botë. MRead More…

Bursa Erasmus + për studentë në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore, në kuadër të Programit “ErasRead More…

U zhvillua Konferenca Ndërkombëtare “Bashkëpunimi akademik-industri për inovacion”, në kuadër të projektit Know-Hub

U zhvillua këtë të enjte, në mjediset e sallës “Rilindja”, të universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Konferenca Ndërkombëtare (dy ditore, 15-16 shtator), “Bashkëpunimi akademik-industri për inovacion”, në kuadër të projektit Know-Hub. Konferenca e mbajtur sot, në ditën e saj të parë, është finalizimi i axhendës tri ditore në UV i grupit të punës të projektit KRead More…