Bashkëpunim dhe binjakëzim me Universitetin “ST. Kliment OHRIDSKI”, Bitola, Maqedoni e Veriut

Në kuadër të bashkëpunimit dhe binjakëzimit me universitetet e tjera, Rektori, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar dhe nga drejtorja e Zyrës së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve, Rezarta Sinanaliaj, priti këtë të mërkurë në zyrën e tij, Rektorin e universitetit “ST. Kliment OHRIDSKI”, Bitola, Maqedoni e Veriut, Prof. Dr. Sasho Korunovski. Vizita erdhi me këRead More…