njoftime Thirrje

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 9-të Shkencore – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim tëQëndrueshëm – 2022”

Universiteti Nderkombëtar në Strugë, Ju bën thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 9-të Shkencore – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim tëQëndrueshëm – 2022”, e cila do të mbahet më  03 Qershor 2022, në Strugë, R. Maqedonisë së Veriut.

Këtë vit konferenca shkencore do të organizohet me prezencë fizike në ambienetet e Universitetit Ndërkombëtar në Strugë!

Аfati përfundimtar i dorëzimit të punimeve të plota është 09 Maj 2022.

Informata më të detajuara për afatet, temat dhe udhëzimet e dërgimit të abstraktit tuaj, mund t’i gjeni në dokumentin e bashkëngjitur, ose na kontaktoni në iusconference2022@eust.edu.mk.

Këshilli Organizativ SCfSD

Call for papers 2022 AL

Call for papers 2022

Call for papers 2022 MK